Sport programok megszervezése - Beremend

Regisztráció a kispályás mérkőzésekre  

             Időtartam:10:00-10:30     

A rendezvény regisztrációval vette kezdetét 10:00-kor. 10:30-ig tartott a regisztráció. A részt vevőket már kezdetekor „díjaztuk”, ásványvízzel és némi édességgel fogadtuk az embereket. A regisztrációs lapot mindenki alá írta, aki jelen volt a programon.

         Müller Károly a Sport Kft. Igazgatója ismerteti a szabályokat.

              Időtartam: 10:30-11:00

 10:30-kor a Beremend Sport Kft ügyvezetője, Müller Károly tájékoztatta a résztvevőket a versenyszámok szabályairól, illetve a díjazásról. 11:00-kor megkezdődött a kispályás torna 8 csapat részvételével. Egyenes kieséses rendszerrel bonyolítottuk le a tornát, két külön pályán zajlottak a mérkőzések kiskapukra. Mivel jelentkeztek egészen apró gyermekek is, ezért nekik egy külön tornát csináltunk a nagyokéval párhuzamosan.

          Mérkőzések kezdete

               Időtartam:11:00-től

              A torna nagyjából 1 óra alatt véget ért.

           Ebéd

                Időtartam:12:00-13:00

Minden résztvevőt megvendégeltünk a Beremend Sport Kft. klubhelyiségében. Az ebéd közben mindenki közelebb került egymáshoz, ebből is látszik, hogy a sportnak igazán erős közösség kovácsoló ereje van.

           Lábtenisz verseny

                Időtartam:13:00-tól

13:00-ra hirdettük meg a lábtenisz bajnokságot. Párok alakultak, szintén egyenes kieséses versenyként bonyolítottuk le a programot. Felbójáztuk a pályát, középen pedig az úgynevezett vasháló került elhelyezésre. Nagyon sok csapat jelentkezett, szám szerint 26, amire számítottunk is a sportág népszerűsége miatt. Több településről érkeztek „játékosok”, magas színvonalú mérkőzéseknek lehettek szemtanúi a kilátogató nézők. A lábteniszt két féle képen lehet játszani a pontszámok tekintetében. 11 vagy 21 pontos meccsek, amelyik csapat előbb eléri a megadott pontszámot, az nyeri a párharcot. Ami még fontos, hogy minimum 2 pont előnynek meg kell lenni a győztes csapatnak, amennyiben ez nincs meg, a játszma folytatódik addig, amíg valamelyik csapat el nem éri a 2 pontos előnyt. A sok jelentkező miatt a 11 pontos rendszert választottuk. A lábtenisz bajnokság kitöltötte szinte az egész délutánt kitöltötte.

         7 méteres büntetőrúgás

               Időtartam: 17:00-tól

Az utolsó versenyszám a 7 méteres büntetőrúgás, ami tulajdonképpen már a levezetés volt, hiszen mindenki elfáradt a végére. A bűntető rúgás nagyon egyszerű, hiszen a 7 méteres büntető pontra leraktuk a labdát, annyi volt csak a feladat, hogy gólt kell szerezni belőle. A versenyszámot szintén egyenes kiesés rendszerrel bonyolítottuk le. Aki kihagyta, az már nem rúghatott többet. A feladat könnyűnek tűnt, ám mégsem volt az, hiszen a kaput a Beremend Sport Kft első számú kapusa, Sipos Gábor őrizte, akinek az egyik specialitása a büntető rúgások hárítása. Ez a program már sokkal rövidebb idő alatt zajlott le. 

A rendezvényt az eredményhirdetéssel zártuk le. Díjaztuk az első, második és harmadik helyezetteket egy kupával, illetve éremmel. Minden résztvevőt díjaztunk a részvételért is oklevéllel, a gyerekeket egy-egy football labdával, melyeket a rendezvény ideje alatt használtak.